Clubkledij

 

Bioracer is de leverancier van onze kledij.

Voor nieuwe leden zijn de beschikbare pakketten te vinden op het inschrijvingsformulier.

Leden kunnen altijd bijbestellen, dit tegen kostprijs. Gelieve daarvoor steeds het formulier "Kledij bijbestellen" te gebruiken en duidelijk de maten te vermelden. Zonder schriftelijke bevestiging kan er niet bijbesteld worden.

Het hangt af van de hoeveelheid wanneer we bijbestellen. Iedereen zal verwittigd worden wanneer er zal worden bijbesteld zodat iedereen nog zijn bestelling kan doorgeven.

Draag zorg voor uw kledij zodat ze er de komende jaren goed blijft uitzien.

Met dank aan al onze sponsors.

Onderhoudsinstructies

> Fietskleding vrijwel direct na het sporten wassen. Het transpiratievocht kan de fietskleding aantasten, waardoor de stof beschadigd of dun en minder elastisch wordt.

> Fietskleding die de eerste keer wordt gewassen, altijd met de hand wassen in koud water met een vloeibaar fijnwasmiddel. Dit voorkomt doorlopen van kleuren. Daarna kan de fietskleding, bij voorkeur met de hand, in lauw water worden gewassen.
 
> Laat de fietskleding NOOIT weken. Hierdoor kunnen kleuren gaan doorlopen.
 
> Gebruik NOOIT wasverzachter. Dit tast het materiaal aan en breekt de waterafstotende eigenschappen direct af.
 
> Fietskleding die na een aantal keer met de hand is gewassen kan eventueel in de wasmachine als het waslabel dat aangeeft. Wij adviseren om zoveel mogelijk met de hand te wasssen. Mocht je toch met de wasmachine wassen, volg daarbij altijd de wasinstructies volgens het label op en was nooit warmer dan de maximaal aangegeven temperatuur. 
 
> Was de fietskleding in de wasmachine altijd apart van andere kleding en sluit ritsen en klittenband om beschadigingen te voorkomen.
 
> Artikelen met ritsen en/of klittenband bij voorkeur in een apart waszakje wassen.
 
> Hang de fietskleding nat op en laat het drogen op een schaduwrijke plaats om verkleuringen te voorkomen. Droog de fietskleding NOOIT in een wasdroger. De elastische materialen zijn hier niet tegen bestand en de kleding zal daardoor snel zijn vorm verliezen.